Deci… bilant

Toata lumea vad ca-si face bilanturi pentru anul ce sta sa treaca asa c-am zis sa scriu si eu unul in care sa-mi plang de mila, sa fiu lamentabil si sa ajung la concluzia care este totusi veridica, indiferent de lumina in care faptele lui 2007 sunt puse si anume ca I SUCK – imi place expresia – ! (deci da, nu ma contrazice ca stiu ca n-o faci decat asa ca mi-esti prieten/a sau apropiat si crezi ca-i datoria sa-ti spui parerea dar eu iti garantez ca nu ma stii asa cum ma stiu eu si deci nu ai dreptul sa ma contrazici si nici nu ma aproba pentru ca daca ma aprobi inseamna ca n-ai alta treaba mai buna de facut asa ca tu suck mai mult ca mine, fara suparare)

Domne si de 2 zile tot sta in marele top al blobposturilor de pe wordpress una cu „Discutie pe mess cu fostul logodnic” bai deci sunt stresat pana peste de prostia umana ce ajunge sa atinga pana si acest colt al lumii virtuale. Azi plec la Ocna sa stau degeaba vreo 5 zile cu mai multi prieteni si sa ma dau cu sania si multe alte prostii de gen (fara… prostii ca nu-i frumos dar totusi cu ceva prostii) dar promit ca atunci cand ma voi intoarce imi voi scrie si eu propria versiune de „Discutie pe mess cu fosta logodnica” pentru ca un astfel de blogpost aflat la limita dintre prostie, ipocrizie, nerozie si …. nu mai am cuvinte pe care sa le folosesc pentru a incerca sa injosesc acel blog care este in „TOP POSTS”, merita satirizat.

Deci, I SUCK, drept dovada pana si in acest bilant trebui sa zic ceva urat la adresa cuiva. Asta e. Ideea e ca pentru anul viitor ar trebui sa ne scriem mai mult. Ar trebui sa ne citim mai mult. Ar trebui sa ne atingem varfurile degetelor si sa ne privim mai mult. Ar trebui sa ne iubim macar pentru o secunda, pentru un moment dintre atatea pe care ne permitem sa le aruncam pe fleacuri si poate, poate ar trebui sa ne intelegem un pic mai mult.

Te iubesc. Sa te bucuri de venirea anului nou si sa-ti zici ca acesta va fi unul mai bun pentru ca daca nu este vorba nu este nici speranta iar fara speranta nu este nimic.

8 Răspunsuri

 1. when everything just seems to be going wrong, what do you do to have faith it’ll be right again? when friends walk by on you, how do you gather your strength to trust someone else again? when everything you ever believed in is just crushed by an other human being, how do you get your hopes up again to build yourself an other home?

 2. Nu exista un raspuns intrebarilor tale. Exista doar speranta si poate putina dragoste ce rasare de unde te astepti mai putin.

  Poate putina intelegere… poate putina speranta si dragoste.

 3. asadar, trebuie sa intelegem, sa speram si sa iubim… oare care din astea trei e cel mai greu de facut?

 4. Iubirea, pentru ca este insumarea primelor doua si inca putin peste.

  Parerea mea :D

 5. asta inseama ca nu poti iubi ceea ce nu intelegi? implicit, ceea ce nu cunosti?

 6. Si nu-i asa? Adica… vorbind despre iubirea adevarata… Tot ceea ce intelegi, ajungi sa cunosti si intr-un final sa iubesti si sa poti distruge.

 7. dar pe un om nu il poti cunoaste niciodata in totalitate, totusi, poti sa „ii iubesti necunoscutul”, cum zicea un vers din Vama Veche.
  mi se pare groaznic sa pomenesti iubirea si distrugerea in aceeasi fraza. dragostea cladeste, nu-si inchipuie nici ca ceea ce a cladit s-ar putea narui, cu atat mai putin sa se gandeasca la a distruge cu buna stiinta.

 8. Adevarul e ca putini oameni au ajuns sa se cunoasca pe ei in timpul vietii dar acolo unde cunoasterea nu poate ajunge, ajunge intelegerea si acceptarea. Iar de acolo se desprinde o alta forma de cunoastere.

  Nu ma intelege gresit, iubirea nu distruge dar ea poate provoca distrugere, cu sau fara voia ei, pentru ca are in transa cunoastere si intelegere.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 30 de alți urmăritori

%d blogeri ca acesta: